LEER MIJ KENNEN

Hallo! Mijn naam is Morwarid Shirali en ik ben een enthousiaste, veelzijdige vormgever en illustrator uit Groningen.

Ik ben vrij gelaten in mijn opvoeding en dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Al vanaf dat ik klein was wilde ik liever tekenen dan buiten spelen. Mijn ouders ondersteunde mij hierbij, toch was het niet mogelijk om de kantjes er vanaf te lopen, als ik geen zin had of wilde opgeven kreeg ik van mijn vader een zetje in mijn rug om toch door te gaan. Opgeven is geen optie! Dit heeft mij ertoe gezet om na mijn MBO Grafisch Vormgeven door te groeien naar het HBO waar ik de propedeuse van mijn opleiding Concepting Multimedia en Design in het eerste jaar heb behaald. Tot slot heb ik een gave afstudeer stage gedaan bij Brainstud in Zwolle. Dit ging over het onderwerp Gamification omtrent MBO studenten die minder gemotiveerd waren op een online leerplatform.

Ik ben een gedreven en creatieve vormgever die er alles aan doet om doelen te behalen. Mijn passie als vormgever ligt bij mode, make-up en lifestyle. Naast mijn studie werk doe ik zzp werk en ben ik erg ondernemend.

Wat mij uniek maakt is dat ik vanaf nul iets groots neer kan zetten. Ik zit niet graag stil, ben ondernemend en ga niet snel een uitdaging uit de weg.

STUDIE
Hanzehogeschool Groningen

Concepting multimedia & design – 2020

Deltion College Zwolle

Diploma in Grafisch vormgeving- 2014

ERVARING
Freelance 2010 – TOT OP HEDEN

Grafisch vormgeving & concepting

Afstuderen – Brainstud 2020

Onderzoeker & Visual Designer

Stagiare Hunkemöller – 2019

Grafisch vormgeving & concepting

TWENTYEIGHT DESIGN 2016-2018

Creative Director

 Studio Tas – 2015

Grafisch Vormgever

VAARDIGHEDEN
Adobe Photoshop

90%

Adobe Illustrator

80%

Adobe Indesign

80%

Adobe Premiere
60%

Sketch

80%

 

Invision
70%

Maze
 
60%